HISTORIKU YNË

OneAlbStudio është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ne shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët tanë të rriten vazhdimisht. Ne krenohemi me etikën tonë të punës, integritetin dhe rezultatet e shkelqyera.

Ne kemi më tepër se 7 vite që ofrojmë zgjidhje nga më të ndryshmet dhe kemi ndihmuar më tepër se 240 klientë duke filluar nga ndërtimi i faqeve të internetit, platformat e tregtisë elektronike, fushatat e marketingut, zgjidhje të veçanta në fushën e teknologjisë së informacionit (IT), aplikacione të ndryshme dhe deri tek lojërat.

Ne ofrojmë zgjidhje për pothuajse të gjitha industritë duke përfshirë arsimin, qeverisjen, teknologjinë e informacionit (IT), komunikimin, shitjen me pakice, financën, shëndetin, argëtimin, mobilerinë, ndërtimin, turizmin, etj.

Misioni

Ajo që na motivon është dëshira e ethshme, puna dhe vendosmëria për të marrë përsipër projekte të cilat na sfidojnë dhe na rrisin profesionalisht dhe personalisht. Ekipi ynë punon sëbashku dhe në harmoni me klientët tanë, duke u siguruar që çdo projekt të dorëzohet në kohë dhe me standartet më të larta.

EKIPI YNE

Tim Woods
Tim WoodsCEO & Founder
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praestium voluptatum deleniti atque.
Sara Jones
Sara JonesDigital Marketer
Etiam porta dui id nibh sodales, ac fringilla risus tempor. Nullam faucibus tincidunt ipsum, id pretium urna.
Mark White
Mark WhiteSEO Specialist
Etiam porta dui id nibh sodales, ac fringilla risus tempor. Nullam faucibus tincidunt ipsum, id pretium urna.

Grupi i krijimit

Përdorshmëria, funksionaliteti dhe pamja e këndshme janë tre nga faktorët më të rëndësishëm kur ndërtohen ndërfaqe ose faqe interneti. Duke patur parasysh këto, ne punojmë me ju për të realizuar projektet tuaja falë punës sonë krijuese. Ne jemi të lumtur të sjellim idetë tuaja në jetë.

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers

Le të bisedojmë

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.

NA KONTAKTO